Casper fra Sharpcomputers henvendte sig da han ønskede at få optimeret sit brand, samt havde brug for hjælp til sin hjemmeside. Det endte i et tæt samarbejde hvor vi endte med at skabe et helt nyt brand og en komplet ny webshop som signalerede det Casper ønskede.

Jeg søgte hjælp til at bygge en ny side, da jeg kom i kontakt med Christian fra House of Seven. Christian var fra starten af, super imødekommende og forklarede mig hvad han kunne tilbyde mig, og til hvilken pris. På daværende tidspunkt stod jeg med en side der havde været nede i 7 dage, hvilket Christian fik af vide, og her slog han alt forventning. Der blev skabt et nyt brand, logo, ny hjemmeside og en god kontakt, på mindre end 10 dage. ALT over forventning, og det spiller bare!! Jeg er så tilfreds! Jeg kan derfor klart anbefale House of Seven – Casper Buhl / Stifter & Ejer Bullgaming.dk

Se det endelige resultat her