Vi har længe forberedt os på vores nye maskinepark i tæt samarbejde med VikiAllo i Kolding.
Vi har vurderet på hvad der ville være handi at have, samt hvad vi gerne vil opnå, og derfor er valget faldet på lidt forskelligt.

Epson SureColor SC-80600L
Epson’s nyeste og største bud på en storformatprinter som kan levere det perfekteresultat hver gang, med en garanteret farvegengivelse på 98.6%. Dette klares med deres nye bulksystem som indeholder de almindelige CMYK farver, CMYK i Lys udgave, Ren Sort, Ren Hvid,  Ren Rød, Ren Orange,  Ren Grå og Ren Lysegrå, udover at kan genskabe mere eller mindre alle farver så holder det også prisen nede for print.

Printeren vil blive essentiel i vores produktion af bilindpakninger og motocross stickers.

Epson SureColor SC-F2100DTG

DTG eller Direct to garment printer,  er noget af det ypperste man kan have til produktion af t-shirts, da man istedet for at skære transferfolie ud og varme fast på trøjen, printer man med DTG direkte på trøjen.

Summa Plotter
Den hurtigste og bedste plotter der findes vil indgå i vores produktion af folie, stickers og skilte.