Logoer

Logo design er en videnskab i sig selv. Der er et væld af forskellige logotyper. Nogen foretrækker at deres logo er simpelt, eksempelvis bare deres virksomheds navn, skrevet med en passende skrifttype (Coca-Cola eller Google). Andre vil have en figur, så som en bjørn eller en ananas (Twitter eller Apple). Uanset hvad du ønsker, kan vi med garanti finde noget der passer præcis til din virksomhed.
Når vi er nået i mål med logoet, og du er tilfreds med designet, modtager du filerne som du kan bruge til både hjemmeside eller fysiske tryksager. Vi kan desuden hjælpe med begge dele.

Se priseksempler på logoer nedenfor.

Processen

Planlægning

Vi mødes fysisk eller over telefonen, og afstemmer forventninger til logoet, alt efter hvilken af vores logo services du har valgt. I dette møde beder vi om den information fra dig, som vi har behov for, så vi kan lave et logo som er perfekt til din virksomhed.

Ændringer

Vi skitserer et logo som vi mener passer til din virksomhed, og kontakter dig igen, hvor du enten kan give os nogle kommentarer, som kan sende os i den helt rigtige retning, eller godkende hvis vi allerede har ramt plet. Herefter designer vi logoet rigtigt, og kontakter dig igen.

Aflevering

Når du er tilfreds med det endelige resultat, sender vi filerne med logoet, som du kan bruge til både hjemmeside og tryk. Har du brug for hjælp til fysisk tryk af dit logo, eller til en hjemmeside, tilbyder vi også dette.

Logopriser

Basic

1499ekskl. moms
Til dig, der har ideer / tegninger til, hvordan dit logo skal se ud! Eller har et gammelt logo der skal genskabes.

Vektorgrafik √
1 logoforslag √
Formater: Alle de filertyper, du skal bruge √
Leveringstid: 1-3 dage √

Pro

1999ekskl. moms
Til dig, der ikke ved hvordan dit logo skal se ud, men ønsker et logo med mange detaljer.

Vektorgrafik √
Formater: Alle de filertyper, du skal bruge √
Leveringstid: 1-3 dage √

Expert

2999ekskl. moms
Til dig, der er usikker på hvad du skal have for et logo, og ønsker vores hjælp til at finde et helt unikt design til din virksomhed.

Vektorgrafik √
Løbende dialog om logovalg √
Vi designer til du er tilfreds √
100% tilfredshedsgaranti √
Formater: Alle de filertyper, du skal bruge √
Leveringstid 1-3 dage √

Vores Kunder