House of Seven er et kreativt mediebureau i Odense

Det er startet af Christian Holm og Christian Dyrhøj Larsen. Christian Holm har været selvstændig i en længere årrække, og har været med til at starte sin fars firma, Nordlys Neon op. Christian Holm ville gerne have en ekstra mand med, til at drive virksomheden, for ikke at skulle stå med alting alene. Derfor er Christian D.L. kommet på banen, da vi i mange år har været venner, og begge altid har brændt for at starte vores egen virksomhed. Christian Holm har en bred praktisk erfaring som selvlært programmør og grafisk designer, gennem mange års freelance opgaver, samt en uddannelse som web-integrator og skiltetekniker. Christian D.L. har en bred teoretisk erfaring fra sin uddannelse som multimediedesigner med en overbygning som webudvikler. Tilsammen har vi forskellige kompetencer, som supplerer hinanden til et godt samarbejde.

Hos House of Seven er det primære mål, at levere et produkt til vores kunder, som de er absolut tilfredse med. Dette opnår vi gennem tæt samarbejde undervejs i designprocessen, så vi kan være sikker på at begge parter får det bedste ud af handlen.

Hvordan opstod navnet House of Seven?

Den originale idé bag navnet, var at vi havde 7 hovedpunkter som vi fokuserede på at sælge. Under opstarten af virksomheden endte vi dog med at nedsætte vores fokuspunkter til 6, nemlig skilte, webudvikling, grafisk design, tryksager, digital markedsføring og branding. Navnet var vi dog allerede alt for glade for, til at lave det om. Desuden arbejder vi på at kunne tilbyde videoer, hvilket dermed bringer os tilbage til de oprindelige planlagte 7 fokusområder.

Overtagelsen af Print & Kopi.
Ved et sammentræf blev vi tilbudt at overtage Print & Kopi i forbindelse med vi var inde for at hente noget til en kunde, og efter grundige overvejelser sagde vi i maj måned ja tak til tilbuddet, og efter forhandling frem og tilbage er vi pr. 16/8 2021 ejere af Print & Kopi.
Den nuværende ejer Kristian Skou ønsker at komme på pension, og Christian Holm har længe handlet hos Print & Kopi, og derfor kendte Kristian i forvejen til evnerne bag og følte vi var et godt match til at overtage butikken, og køre den videre i samme stil som den køres nu.

Referencer

Vi har arbejdet med et bredt udvalg af kunder rundt om danmark

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi går meget op i at kvalitet og design er i top, og så gør vi det til en pris der faktisk er til at betale

Mød vores team

Her kan du se lidt mere om de dygtige mennesker på vores team