Webudvikling

Vi laver hjemmesider med WordPress. Men hvad betyder det, tænker du måske? WordPress er et “CMS” (Content Management System), som giver dig mulighed for selv at opdatere din hjemmeside, helt uden at vide noget som helst om programmering. Systemet findes i baggrunden, og du får en speciel webadresse (URL) og et login, som de besøgende på din hjemmeside ikke vil have adgang til.
Vi tager et engangsbeløb for hjemmesider, så du ikke skal tænke på løbende gebyrer. Hvis du alligevel får brug for hjælp med at opdatere indholdet, eller yderligere support i hvordan WordPress fungerer, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Med en WordPress hjemmeside fra House of Seven får du kort sagt:

Ingen bindinger
Ingen udforudsete udgifter
Personlig hjælp hvis du får brug for det
Mulighed for selv at opdatere din hjemmeside
Udvikling af systemer der passer til netop din virksomhed
Lækkert responsivt design

Responsivt webdesign


Du er garanteret stødt på udtrykket “Responsive design” flere gange, hvis du har kigget rundt på internettet efter et sted at købe en hjemmeside. Det er et teknisk begreb, som beskriver at en hjemmeside er tilpasset til den enhed, som den bliver vist på. Det vil sige at en responsive hjemmeside ser flot ud, uanset om du ser den på en computer, smartphone eller tablet.
Undersøgelser har vist at flere og flere brugere benytter deres telefon til at browse på nettet. Derfor er det yderst vigtigt at din hjemmeside bliver vist korrekt på smartphones, med en opsætning der giver mening på den mindre skærmstørrelse, som smartphones har i forhold til en computer.
En hjemmeside fra House of Seven er altid responsiv, da vi ved hvor vigtigt det er at give et godt førstehåndsindtryk til besøgende.
Et godt førstehåndsindtryk er med til at nedsætte den såkaldte “bounce rate” (brugere som kommer ind på en hjemmeside, får et dårligt førstehåndsindtryk, og smutter igen med det samme). Dette er selvfølgelig yderst vigtigt, specielt hvis du har undersider på din hjemmeside, hvor du fremviser de produkter eller services som du tilbyder.