Branding

Dette er vores specialitet. Vi har alle kompetencer og faciliteter lokalt, til at udvikle samlede branding pakker, primært til nystartede og mindre virksomheder. Disse pakker er for dig, som har behov for alt hvad en virksomhed skal bruge, for at få sit brand ud på det store marked.

En branding pakke fra House of Seven indeholder præcis hvad du har behov for, eksempelvis:

Logo design
Hjemmeside
Opsætning af profiler på sociale medier
Visitkort
Flyers
Profilbeklædning
Dekorering af firmabil
Indpakning af firmabil
og meget mere

Processen

Planlægning

Vi mødes fysisk eller over telefonen, og finder den bedste løsning til din virksomhed. I dette møde beder vi om den information fra dig, som vi har behov for, så vi kan lave begynde at designe dit logo, flyers, visitkort, bil, hjemmeside og profilbeklædning som er perfekt til din virksomhed.

Ændringer

Når vi har fået lavet et komplet design kontakter dig igen, hvor du enten kan give os nogle kommentarer, som kan sende os i den helt rigtige retning, eller godkende hvis vi allerede har ramt plet. Herefter begynder vi at producere det aftalte, og kontakter dig igen.

Aflevering

Til sidst sender vi dig logofiler, tøj, flyers og visitkort samt skiltningen til din bil (vi kan også montere det for dig). Desuden viser vi dig enten ved fysisk fremmøde eller via online videomøde hvordan du selv vedligeholder din hjemmeside, og hvordan du ser hvem der kontakter dig/booker på din hjemmeside hvis dette er valgt.