Digital Markedsføring

Digital markedsføring er idag en af de største fokusområder du som erhvervsdrivende bør have ud over selve din forretning, det er nemlig den der gør dig synlig på nettet.
Vi kan hjælpe dig med at markedsføre din virksomhed, så du får fat i den helt rigtige målgruppe. Markedsføring behøver ikke koste en bondegård, hvis man ved hvordan man præciserer sine annoncer, eksempelvis via sociale medier, som har mulighed for at vælge diverse parametre, såsom geografi, alder på modtagere, og meget mere, når man betaler for at få sit opslag vist.

Vi kan hjælpe med markedsføring på følgende områder:

SEO
Google Adwords
Reklamer på sociale medier
Annoncering i magasiner og ugeblade

Vidste du godt at


At i 2016 var det kun 29% af de danske virksomheder der havde kompentencer for digital markedsføring blandt deres ansatte, det tal er idag fordoblet!. Hvilket viser at den digitale strategi for erhvervsdriven bliver priotreret langt højere end førhen, det ses også på sociale medier som Instagram og Snapchat hvor der oftere og oftere vises reklamer.

Disse reklamer er altid rettet mod den bruger der ser reklamen via cookies brugeren tidligere har placeret, det kan være via google hvor de måske har søgt efter en ny græslåmaskine og lige pludselig dukker der reklamer op i en feed på de sociale medier med netop græslåmaskiner. Det kan selvfølgelig virke skræmmende, men dette er med til at fremhæve virksomheder der sælger de produkter forbrugerne søger efter, og det sker helt harmløst ved hjælp af cookies som er små digital fodspor man efterlader sig når man er online.