OM HOUSE OF SEVEN

House of Seven er et kreativt mediebureau i Odense

Det er startet af Christian Holm og Christian Dyrhøj Larsen. Christian Holm har været selvstændig i en længere årrække, og har været med til at starte sin fars firma, Nordlys Neon op. Da hans far er nået en alder, hvor han gerne vil gå på pension, starter vi sammen House of Seven som et generationsskifte af Nordlys Neon, men under et nyt navn. Christian Holm ville gerne have en ekstra mand med, til at drive virksomheden, for ikke at skulle stå med alting alene. Derfor er Christian D.L. kommet på banen, da vi i mange år har været venner, og begge altid har brændt for at starte vores egen virksomhed. Christian Holm har en bred praktisk erfaring som selvlært programmør og grafisk designer, gennem mange års freelance opgaver, samt en uddannelse som web-integrator og skiltetekniker. Christian D.L. har en bred teoretisk erfaring fra sin uddannelse som multimediedesigner med en overbygning som webudvikler. Tilsammen har vi forskellige kompetencer, som supplerer hinanden til et godt samarbejde.

Hos House of Seven er det primære mål, at levere et produkt til vores kunder, som de er absolut tilfredse med. Dette opnår vi gennem tæt samarbejde undervejs i designprocessen, så vi kan være sikker på at begge parter får det bedste ud af handlen.

Hvordan opstod navnet House of Seven?

Den originale idé bag navnet, var at vi havde 7 hovedpunkter som vi fokuserede på at sælge. Under opstarten af virksomheden endte vi dog med at nedsætte vores fokuspunkter til 6, nemlig skilte, webudvikling, grafisk design, tryksager, digital markedsføring og branding. Navnet var vi dog allerede alt for glade for, til at lave det om. Desuden arbejder vi på at kunne tilbyde videoer, hvilket dermed bringer os tilbage til de oprindelige planlagte 7 fokusområder.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi går meget op i at kvalitet og design er i top, og så gør vi det til en pris der faktisk er til at betale

Altid gennemsigtige priser

Vi mener det er vigtig at være i øjenhøjde med vores kunder, og vi står 100% ved vores produkt, og derfor er vores priser også altid gennemsigtige

VI TÆNKER UD AF BOKSEN

Vi er kreative og tænker ud af boksen når vi skal komme på nye designs, skilte og brands til vores kunder, det er faktisk en af vores ekspertiser

LEVERING TIL TIDEN

Ligeså vel som kvalitet og design skal være i top, så skal leveringstiden også være det, derfor går vi meget op i at leverer til den aftalte tid.

BACKUP

Vi kører 24/7 backup på alle vores servere som altid sikre dine filer er tilgængelige hvad end det er din hjemmeside eller dine tryk/designfiler

RESPONSIVT DESIGN

En hjemmeside fra House of Seven er altid responsiv, da vi ved hvor vigtigt det er at give et godt førstehåndsindtryk til besøgende.

BRED TEKNISK VIDEN

Vi har bred teknisk viden og derfor også ekspertise til at hjælpe dig med netop dit projekt, hvad end det er digitalt eller fysisk materiale du har behov for.

Vores Kontor

Du er altid velkommen til at komme forbi vores kontor

I April 2021 flytter vi ind i vores nye domicil på Åløkke Alle centralt i Odense
  • Altid kaffe på kanden
  • Gode vente muligheder men vi laver din bestilling
  • Stort mødelokale
  • Receptionist så du altid kan få fat i os
  • Lækre nye faciliteter
image